Username:
B
I
U
S
"
url
img
#
code
sup
sub
font
size
color
smiley
embarassed
thumbsup
happy
Huh?
Angry
Roll Eyes
Undecided
Lips Sealed
Kiss
Cry
Grin
Wink
Tongue
Shocked
Cheesy
Smiley
Sad
1 page
--
--
List results:
Search options:
Use \ before commas in usernames
So close, but still far to go.
I am not put in charge of translating to Norwegian, but I have the capability to do so.
Thread title:  
Edit history:
Danthega: 2012-03-26 02:16:59 pm
So close, but still far to go.
Velkommen til SDA! Her kan du finne Reglene og Ofte stilte spørsmål (FAQ) fra forsiden på norsk. Vær vennlig å les igjennom disse og hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med en Admin via (PM) Privat Melding (Grønt navn til høyre)



Du kan finne Reglene her: http://speeddemosarchive.com/lang/rules_en.html


Her på Speed Demos Archive (SDA) publiseres det høy-kvalitets hurtigløp, som er raske gjennomganger av videospill. Som med all konkuranser, så må man ha en standarisert sett med regler for å sikre likt spill. Den siden etablerer reglene og forventningene for løp som er gitt til SDA.

Vi publiserer kun de raskeste løpene som blir gitt oss. Spillerne er forventet til å bruke hvilken som helst mulighet til deres disposisjon, inkluderende glitch (gå gjennom vegger evt.) for å minimisere tiden; sideoppgaver av spill er bortkastet tid. For å bli publisert, må løpet være raskt nok, ikke inneholde juks og ha god bilde- og lydkvalitet. Vi ønsker selvsagt at man prøver å slå de rekordene som allerede er satt opp. Hvis en spiller sender et løp som er raskere enn et løp som er oppe allerede, så vil det gamle tas ned og det nye opp, sålenge det oppfyller kravene ovenfor.


Ikke alle spill er tilpasset hurtigløp. Et spill må ha en faktisk slutt, så spill som The Simsog World Of Warcraft kvalifiseres ikke. I tillegg, så er det umulig å løpe igjennom noen spill. Rytmespill og automatiske siderullende spill, for eksempel, er ikke tillatt fordi hurtigløp ville ikke blitt annerledes enn vanlig spill av den typen.


Innsendte hurtigløp må ha direktesendt video fra hele løpet fra start til slutt. Noen spillere ønsker bare å sende sluttresultatet, men vi viser fulle løp, ikke rekorder. For mer informasjon om hvordan ditt løp og våre standarer for video og lyd kvalitet, se igjennom viten-basen. For informasjon om å publisere et løp, se vår løps-side.


Når et løp er levert, vil det bli gitt til personer som vil gjennomgå og bekrefte videoen. Bekreftere sjekker løp for ting som f.eks juks, ting som gjør at man taper tid, manglende deler av løpet og dårlig video/lydkvalitet. En mer detaljert informasjon om en bekrefters oppgave og kriterien for å gjennomgå løp er tilgjengelig på bekreftelses siden. Når bekreftere er ferdig med en gjennomgang av et løp, vil notisene bli postet på bekreftelses-siden. Hvis er løp er akseptert, vil tiden bli tatt og mulig suttet opp på hovedsiden.


HOVEDKATEGORIER

Det er to hovedkategorier: Singel-løp og delt løp kategoriene, og hvor mye prosent kategorien. De fleste løp er enten singel-løp eller delt løp og har et fastsatt prosent.

hurtigløp som runder et spill uten å avslutte eller lagre/laste og gjennomgås uten å avsluttes på noen måte, er singel-løp. laste et lagret løp i et singel-løp for spill eller kategorier (New game plus) er kun lov til det hvis det er eneste muligheten for å komme videre. Hvis en spiller lagrer og prøver igjenn samme del flere ganger for å få best tid, blir det et del-løp. Delt løp er forventet at det skal være raskere enn et singel-løp førdi man har muligheten til å utføre deler av spillet flere ganger. Hvis et singel-løp er raskere enn et delt løp vil det single løpet knuse det delte løpet (Men ikke motsatt). For noen leveler eller bane-baserte spill, som racer, blir deler av del-løp erstattet av andre deler av et løp hvor hver del er tatt tiden av separat. Hvis et komplett spill mangler, vil hele spillet bli benyttet før man kn begynne å bytte ut deler på samme måte beskrevet over.
Edit history:
Efreeti: 2012-05-30 02:48:05 pm
Clear as a crisp spring morning!
Syntes alltid det blir veldig corny å oversette tekniske begrep, som "hurtigløp" og "siderullende". De burde nesten kunne holdes engelske. Vi kommer fra et land med god nok engelskundervisning. Kanskje bare ha en ordliste der hvert fremmedord blir beskrevet i en kort setning i stedet for å måtte finne et erstatningsord?